Menü

BLOG BEJEGYZÉSEK

2023. 01. 05. 10:11:39
FLUXO piros-fehér penetrációs szerek AMS2644 megfelelősége A FLUXO P139 (piros behatoló), R175 (fehér előhívó) és S190 (lemosó) vizsgálószerek megkapták az AMS 2644 szerinti jóváhagyást.
Egyes ipari szektorok igénylik, - mint például az olaj- és gázipar, illetve a repülőgépipar - hogy a használni kívánt vizsgálószerek AMS2644 minősítéssel rendelkezzenek. Az általunk képviselt SREM Technologies-nak már régóta voltak AMS jóváhagyott mágnes poros vizsgálószerei, de jó ideje tervben volt már a penetrációs szerek megfelelőségének kibővítése is. A felsorolt vizsgálószerek már listázva szerepelnek a QPL SAE AMS 2644 minősített terméklistában.
2023. 01. 04. 10:37:27
Hőkamerák alkalmazási lehetőségei a kőolaj- és gáziparban Rövid bejegyzésünkben alkalmazási lehetőségeket mutatunk be fel a kőolaj- és gázipari berendezések hőkamerás vizsgálatára.

Eredeti gyártói cikk: https://www.fotric.com/solutions-oilandgas

A képre kattintva érheti el és olvashatja tovább blog bejegyzésünket.
2022. 12. 20. 12:56:55
Cégünk kiemelkedő hazai szereplő a penetráló sorok létesítésében.
Egyik fő szakterületünk a különböző iparágak számára alkalmazható penetráló sorok megtervezése, legyártása és összeszerelése francia Partnereinkkel közös együttműködésben.
Blog bejegyzésünket tovább olvasva egyik nem rég elkészült penetráló sorunkat kívánjuk bemutatni fotókkal. (Blogbejegyzésünk jelenleg frissítés és készítés alatt áll. Folyamatosan frissítjük.)
2022. 12. 17. 20:13:28
Hőcserélők endoszkópos vizsgálata Eredeti gyártói cikk linkje » Túlzás nélkül állítjuk, hogy a hőcserélők vizsgálatához Mitcorp ipari videoendoszkópra van szüksége. A Mitcorp videendoszkópok tökéletes megoldást nyújtanak a hőcserélők vizsgálatára, de mik is azok a hőcserélők? Miért fontosak, és mit tehetsz a megfelelő működésük biztosítása érdekében? Ezekkel és még sok más kérdéssel foglalkozunk ma, és azt is elmondjuk, hogy a Mitcorp videoszkópokra miért van szükséged a következő hőcserélő ellenőrzése során.
2022. 11. 28. 11:18:14
FOTRIC NaviTiR AI rendszer A NaviTiR rendszer a hagyományos hőkamerák mesterséges intelligenciával ellátott digitális frissítése, amely olyan funkciókat tartalmaz, mint a digitalizált adatkezelés, az automatikus diagnosztika, az objektum azonosítás, az azonnali adatszinkronizálás és egy kattintással jelentéskészítés. Tökéletesen segíti a vizsgáló személyzetet a megbízatásuk minden szakaszában, az előkészítéstől a vizsgálatokon át az eredmények bemutatásáig.
2022. 11. 08. 15:14:45
Videoendoszkóp megoldások a villamosenergia ipar számára

 

A villamosenergia iparban a folyamatosság és az áramtermelés folyamatos biztosítása soha sem volt még olyan fontos, mint mai világunkban. A villamosenergia ipar erőműveinek, azok berendezéseinek karbantartása és időszakos vizsgálata elengedhetetlen a szektor számára a biztonságos és egyenletes működés szempontjából. A vizuális vizsgálatok videoendoszkópos lehetőségeiről cikkünkre kattintva tud tovább olvasni.

2022. 09. 19. 10:10:32
Az NDE 4.0 lehetséges hatása a nukleáris ipar területén végzett vizsgálatokra

 

Az NDE 4.0 az új technológiákat alapul vevő, azokat a jövőben a hagyományos
vizsgálati eljárásokba implementáló, azokkal közösen együttműködő vagy azt
végleg megújító és lecserélő vizsgálati módszerek és eljárások gyűjteménye, melyet
a növekvő gazdasági, biztonsági, társadalmi elvárások indukálnak.

2022. 09. 19. 10:01:54
Egyes anyagvizsgálati eljárások hibakimutatási képességei

 

Rövid összegzést szeretnék Önöknek adni a mai gyakorlatban használt anyagvizsgálati eljárások hibakimutatási képességeiről.
Kattintson a fotóra vagy a hír címére, hogy tovább tudja olvasni cikkünket.

2022. 09. 19. 07:43:34
SIUI SyncScan 3 ultrahangos készülék

 

A SIUI SyncScan 3 egy 64:128 csatornás PAUT ultrahangos vizsgáló készülék TFM technológiával és 4 TOFD csatornával. Ezzel a modern készülékkel a vizsgálati lehetőségek bővülnek, a vizsgálatok érzékenységi foka növekszik. Kifejezetten ajánlott a kőolaj és petróleum ipar, nukleáris ipar, repülőgépipar, űripar, hajóépítő ipar számára és gyártásközi vizsgálatok végzéséhez. Számos kézi letapogató kocsival kompatibilis készülék, tartályok és nyomástartó edények, csővezetékek hegesztési varratainak vizsgálatához kifejlesztve.

2022. 09. 16. 08:46:02
Mitcorp ipari videoendoszkóp 20%-os kedvezménnyel 2022 szeptemberében

 

Kedves Látogatók,
Kedves Partnereink,
Szeptemberi akciónk a Mitcorp ipari videoendoszkóp 2 legújabb típusára szól.
Kiváló minőség, HD felbontás, ipari munkakörnyezetre tervezve. 
Kérjék ajánlatunkat, ez egy igazán jó lehetőség videoendoszkóp beszerzésére.